Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Βιβλίο της Ά γυμνασίου, παρουσιάζει δεσμό 15χρονης με 25χρονο ηλεκτρολόγο, ως "πρώτο έρωτα" με ρομαντική διάθεση!!!

Λάβαμε το κείμενο από Κατερινιώτη εκπαιδευτικό και το δημοσιεύουμε με τα συγχαρητήριά μας. Θυμίζουμε πως το κείμενο απευθύνεται σε 13χρονα παιδιά...

Η "ΑΡΠΑΓΗ" ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ.

Έκπληκτη δήθεν η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί την εξέλιξη της "αρπαγής" της 13χρονης Χριστίνας και ο καθένας απορεί για το που φτάσαμε και για το τι μας περιμένει ακόμη. Πήραν φωτιά τα blogs και το facebook λες και κάποιοι τώρα ξυπνήσανε και αντιλήφθηκαν πως μπορεί να τα φτιάχνει μια 13χρονη με έναν 23χρονο.

Κουτσούμπας κληρώνει σήμερα!

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ μαζί με μια «φάσα» που ενημερώνει τους τηλεθεατές για κλήρωση κουζινικών και μετρητών!

Την Τρίτη 28 Μαΐου, ο Γιώργος Παπαδάκης διέκοπτε μια συζήτηση με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο της ΝΔ, τον Δημήτρη Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Βασίλη Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ και το Νάσο Αλευρά του ΠΑΣΟΚ με τα ακόλουθα όμορφα: «Επιστρέφουμε με τον κ. Οικονόμου και τον κ. Αλευρά αμέσως μετά τις διαφημίσεις. Κύριοι πουλάτε! Εξαιτίας σας έχουμε πολλές διαφημίσεις. Δηλαδή, σ' εσάς οφείλεται το γεγονός ότι έχουμε πολλές διαφημίσεις σήμερα. Δέκα διαφημίσεις είχαμε και μόλις είδαν ποιους καλεσμένους έχουμε, μας φόρτωσαν άλλες εκατό! Υπεύθυνοι για τις διαφημίσεις είναι οι καλεσμένοι μας». Μοναδική αντίδραση προήλθε από τον κ. Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θύμισε κάτι από τον βουλευτή Ταμήλο, τον οποίο απολαύσαμε στους Ράδιο Αρβύλα: «Μας έχετε και δουλεύουμε τσάμπα!» είπε ο κ. Παπαδημούλης, ενώ οι υπόλοιποι κατάπιαν αμάσητη τη δηλητηριώδη παρατήρηση του βετεράνου παρουσιαστή! Με αυτές τις λίγες κουβέντες και με την αφωνία που ακολούθησε, ο Γιώργος Παπαδάκης κατόρθωσε να αναδείξει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος: την έλλειψη ευθιξίας (λαϊκά το λέμε «τσίπα») από εκείνους που θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα στους Έλληνες πολίτες.

Μητέρα κλινικά νεκρή φέρνει στον κόσμο το μωρό της και επανέρχεται στη ζωή

Το θαύμα της ζωής

Μιζούρι

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών. Μία γυναίκα, η οποία βρισκόταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, υπέστη ανακοπή καρδιάς και θεωρήθηκε κλινικά νεκρή. Οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική για να σώσουν το μωρό της και λίγη ώρα μετά η νεαρή μαμά επέστρεψε στη ζωή...