Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΗΠΑ: Επίθεση των 'Anonymous' σε ιστοσελίδες εκκλησιών. Επιτίθενται σε κάθε θρησκεία που την ονομάζουν «ασθένεια» και ιδιαίτερα στον Χριστιανισμό.

Μέλη της ομάδας χάκερ "Anonymous" κατέβασαν τρεις εκκλησιαστικές ιστοσελίδες στις 2 Μαρτίου, αντικαθιστώντας τις κύριες σελίδες τους με ένα κλιπ από τον εξελικτικό βιολόγο και άθεο Richard Dawkins και μια δήλωση που έλεγε ότι κάθε θρησκεία είναι «ασθένεια».

"Ας είμαστε σαφείς από την αρχή: κάθε είδους θρησκεία είναι μια ασθένεια σε αυτόν τον κόσμο. Μια ασθένεια που δημιουργεί μίσος και μισαλλοδοξία, μία ασθένεια που φέρνει τους ανθρώπους να εμπλέκονται σε πόλεμο με τους συνανθρώπους τους, μια ασθένεια που έχει έρθει σε αυτόν τον κόσμο από πολύ παλιά, όταν η ανθρωπότητα δεν ήταν εκπαιδευμένη, μια ασθένεια που έφερε ψεύτικη ελπίδα και καταστολή σε όσους πίστεψαν και συχνά ακόμα περισσότερο τρόμο και καταστολή σε όσους τόλμησαν να μην πιστεύουν", έλεγε το μήνυμα των Anonymous και συνέχισε να κατηγορεί τη θρησκεία και ιδιαίτερα τον Χριστιανισμό ως την αιτία για τους περισσότερους πολέμους που έχουν συμβεί στην ιστορία.