Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Βόλτα στην Peschiera del Garda

Peschiera del Garda a Verona. Una località bellissima, una meta turistica di qualità che attrae un turismo di un certo livello. Come descrivere Peschiera? Un luogo per rilassarsi camminando lungolago, una meta non lontana dall'Emilia Romagna che ti permette di staccare la spina. Downside? Il parcheggio che costa 2 euro l'ora! Non pensate che troverete parcheggio gratis però! Le striscie a Garda sono tutte blu o arancioni. Cosa che giustifica il turismo di qualità...

Διευθυντές - συνδικαλιστές

Όλοι μας νιώθουμε μέρα με τη μέρα να αλλάζουν όλα γύρω και δυστυχώς όχι προς το καλύτερο.
Κάποια πράγματα όμως παραμένουν σταθερές αξίες.

Γράφαμε παλιότερα για τους συνδικαλιστές - διευθυντές (Καταγγελία - Αναξιοκρατία στην Εκπαίδευση), (Πρώτα ο μαθητής... για να κρυβόμαστε από πίσω;) και την "αξιοκρατική" άνοδό τους με ποσοστά κατανεμημένα ανάλογα ποιος είναι στο γκουβέρνο.

Στην Νέα Σφαίρα Επιρροής

Από τότε που πρωτογνώρισα τις "Ανανεώσιμες" Πηγές Ενέργειας μέχρι σήμερα, ούτε η Φυσική, ούτε τα Οικονομικά, ούτε η Αριθμητική άλλαξαν. Αυτό που άλλαξε ήταν το τέλος του Ψυχρού Πολέμου και η επανένωση των Γερμανιών.

Το τι θα γράψει η Ιστορία μετά από πολλά χρόνια για τον Ψυχρό Πόλεμο, θα πρέπει να ζήσουμε πολλά χρόνια για να το μάθουμε. Αυτό που ενδιαφέρει τώρα είναι ότι η Γερμανία πέτυχε με το τέλος του Ψυχρού, αυτό που δεν πέτυχε μεταξύ 1939 και 1945, και αυτό που ενδιαφέρει εμάς, στον τωρινό μας μικρόκοσμο, είναι ότι από την "Αμερικανική" σφαίρα επιρροής μετά το 1949, περάσαμε στην "Γερμανική". Κατά πόσον οι δύο αυτές σφαίρες είναι ...συνεννοημένες, παίζεται. Είναι όσο συνεννοημένες ήταν το 1910, ή το 1940, ή κατά την διάρκεια του Πολέμου των Επτά Ετών. Μύλος!

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ

Η πλέον χαρακτηριστική φωτογραφία της σύγχρονης Ελλάδας,τραβηγμένη σήμερα στην Άρτα:

Όχι,δεν είναι μια γραφική εξαίρεση ο σκυλοπασόκος με τη σημαία:Αποτελεί μόνο ένα ελάχιστο μέρος των ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ κομματικών στρατών, που συντηρούνται ακόμα αδιάκοπα, ενώ όλα καταρρέουν.

Και βέβαια, δεν αναφερόμαστε μόνο στο Πασοκ: Όλα τα κόμματα έχουν τους ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ τους και ρουφιάνους-μπράβους με κοστούμια ή χωρίς που φυλάνε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικάντηδες.