Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Toυρκικό το υποβρύχιο που εγκλώβισαν τα ελικόπτερα του Π.Ν. στην Κέα - Πανικοβλήθηκε & κινδύνευσε

Τουρκικό ήταν τελικά το υποβρύχιο που εντόπισαν και κυνήγησαν επί ώρες τα δύο ελικόπτερα S-70 B-6 Aegean Hawk την Πέμπτη το πρωί βόρειοδυτικά της Κέας, 8,5 μίλια από την νήσο Μαντιλού και 11,5 μίλια νότια της Καρύστου, σε μία κορυφαία επιθετική κίνηση που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν!

Ice Age 4: Continental Drift trailer

Mία τέταρτη ταινία Ice Age ήταν αναμενόμενη μετά την εισπρακτική επιτυχία των προηγούμενων. Η επόμενη Ice Age ταινία θα έχει τίτλο “Ice Age 4: Continental Drift” και θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε σε 3D!
Η ταινία θα διαδραματίζεται στην περίοδο μετακίνησης των ηπείρων, δηλαδή στο τέλος της εποχής των παγετώνων. Ως γνωστόν, ο Scrat και η υπόλοιπη παρέα θα μπλέξει σε ατελείωτες και άκρως ξεκαρδιστικές περιπέτειες!
Το Ice Age 4, πάντως, δεν αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στους κινηματογράφους πριν από το καλοκαίρι του 2012 (13 Ιουλίου 2012 για την ακρίβεια). Συνεπώς, όλοι οι φίλοι της σειράς και του Scrat θα πρέπει να κάνουν υπομονή ως τότε......

Wikileaks: Να οι φοροφυγάδες

Επιχειρηματίες, πολιτικοί και καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη βρίσκονται ανάμεσα στα 2.000 ονόματα που περιλαμβάνει η λίστα, την οποία θα δώσει το Wikileaks στη δημοσιότητα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται από το Wikileaks και δια στόματος Ρούντολφ Έλμερ, ενός τραπεζικού υπαλλήλου Ελβετικής τράπεζας, ο οποίος είχε δώσει και στο πρόσφατο παρελθόν στον ιστότοπο απόρρητα εσωτερικά έγγραφα της Julius Baer όπου εργαζόταν.

Οι δρόμοι του Μονακό.

Συνδυάζει τη χλιδή με την φαντασία. Είναι το νέο πρότζεκτ Βρετανών σχεδιαστών που ονομάζεται Streets Of Monaco (Οι δρόμοι του Μονακό). Υποτίθεται ότι είναι μία μικρογραφία της πόλης συμπεριλαμβανόμενων της πίστας του Μόντε Κάρλο, του φημισμένου Καζίνο, του Hotel de Paris, του Cafe de Paris.
Το σούπερ γιοτ έχει καμπίνες για 16 καλεσμένους, αίθουσα σινεμά, ελικοδρόμιο, καταρράκτες, πισίνες αλλά και γήπεδα τένις.

Ο 9χρονος που "απειλεί" τις Ηνωμένες Πολιτείες!

Το διαβάσαμε κι αυτό. Και συγκεκριμένα στην Daily Telegraph, όπου περιγράφει το πώς οι αμερικανικές αρχές στέρησαν σε ένα 9χρονο ένα ταξίδι στην Disneyworld, επειδή ήταν απειλή για το αμερικανικό έθνος!

Η Κάθι και ο Έντουαρντ Φράνσις επί μήνες ετοίμαζαν την έκπληξη για τον εγγονό τους.

Είχαν αγοράσει τα αεροπορικά εισιτήρια, είχαν κλείσει τα δωμάτια στο ξενοδοχείο, είχαν προπληρώσει μέσω Internet την είσοδο στην Disneyworld και είχαν ορκιστεί πως δεν θα έλεγαν στον 9χρονο εγγονό τους Μάικα πού πηγαίνουν, μέχρι να δει μπροστά του τον Μίκι να τον χαιρετά!

Ο Χριστός κατάργησε τις θυσίες

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Ο Χριστός κατάργησε τις θυσίες. Οι ορθόδοξοι δεν δεχόμαστε να είμαστε ούτε θυσιαστές ούτε θύματα. Ο θυματοποιητικός μηχανισμός που επιβλήθηκε χωρίς να ρωτηθούν οι Έλληνες θα τα μαζέψει και θα φύγει από μόνος του,όταν αποκαλυφθεί σε όλο της το μέγεθος η φρίκη του.

Η προπαγάνδα του εργάζεται πυρετωδώς με όλα τα μέσα που διαθέτει να πείσει τους Έλληνες ότι η θυσία τους είναι ιερή και οι ίδιοι είναι τα ιερά σφάγια. Αλλά κανένας δεν πείθεται πια. Τα πολιτικά κόμματα απομυθοποιήθηκαν και δεν είναι σε θέση να επηρεάσουν τον κόσμο. Σε όλους είναι γνωστό πια ότι η δημοκρατία δεν λειτουργεί, ότι η Βουλή δεν αντιπροσωπεύει το λαό. Οι βουλευτές με τη λίστα υπακούουν σε ό,τι τους διατάξουν με αποτέλεσμα να αποδεχθούν ακόμα και την απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας, χωρίς να συγκινηθεί κανείς.

Η εκδίκηση της γυφτιάς... ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ!!!!

Ένας γύφτος αγοράζει οικόπεδο δίπλα από το σπίτι ενός γιατρού.
Φωνάζει λοιπόν ένα μηχανικό και τον βάζει να του κτίσει ένα ίδιο ακριβώς σπίτι.
Όταν τελείωσε το σπίτι του ο γύφτος βγαίνει στο μπαλκόνι και φωνάζει το γιατρό.
- Γιατρέ - γιατρέ!
- Τι είναι ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός
- Να του λέει ο γύφτος εσύ μπορεί να μην με χωνεύεις αλλά εγώ είμαι ίδιος με σένα γιατί έχουμε το ίδιο σπίτι!